Endospheres Bulgaria

Endosphères Therapy

Ендосферната терапия е световно призната и доказала се процедура, лидер в цялостната грижа за лице и тяло. Благодарение на революционния си принцип на работа, ендосфера успешно се справя с всички невъръшенства на тялото и лицето (предлага решение при целулит, лимфен застой, отпусната кожа, превенция на стрии, локални мазнини, стареене на кожата, загуба на мускулен тонус и много други)

97,8%

КЛИЕНТСКА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ *

2

РАЗМЕРА НАДОЛУ *

-2,5 cm

В ОБИКОЛКАТА НА БЕДРАТА *

* След първите 12 процедури. Данните са събрни от Studio Endosphères _SIES 2008.

Endospheres Bulgaria

ИЗВАЙВА ТЯЛОТО

Без хирургия и неинвазивно Ендосфераната терапия спомага за склулптурирането на тялото. Ендосфера моделира зоните, които са устоичиви на спорт и диети и генетично складират повече подкожни мазнини. Обикновено това са паласки, корем, бричове, бедра, ръце, колена и/или дупе. За щастие компресивната микровибрация повлиява липолизата във всяка една от тези зони и за по-малко от 60 минути може да се трерира цялото тяло. А с курс от процедури можете да имате извивките, за които винаги сте мечтали.

ЦЯЛОСТНА АНТИ ЕЙДЖ ГРИЖА

Ендосферната терапия работи на всички слоеве на кожата от епидермиса до лицевите мускули. Подобрявайки лимфотока и кръвообръщението в зоната, процедурата е идеална за дренаж и детоксикация, подхранва тъканите в дълбочина, стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Ендосфера балансира мускулния тонус, мускули в зоната на очите и челото се реласкират и бръчките се заглаждат. Тези в зоната на скулите се активират и увеличават обема си, лицето се лифтира, назолабиалната бръчка намалява.

Endospheres Bulgaria

5 ползи само в една процеура

Endospheres Bulgaria

Обезболяващо действие

Подобрява оксигенацията и елиминира болката

Endospheres Bulgaria

Дрениращо действие

Елиминира токсините и подпомага изхвърлянето на излишни течности

Endospheres Bulgaria

Васкуларно действие

Подобрява кръвообращението и храненето на тъканите

Endospheres Bulgaria

Моделиращо действие

Скулптурира силуета и изглажда бръчките

Endospheres Bulgaria

Мускулно действие

Нормализира тонуса на мускулите, успокоява пренапрегната мускулатура и крампите и тонизира хипоактивните влакна, което води до заглаждане на тъканта.