Лице

Лице

СЪВЪРШЕННА КОЖА

Ендосфераната терапия работи за пълното подмладяване на лицето. Третираме всичко от епидермис до мускул. Това позволява на процедурата да осигури тонус, еластичност и форма. Във същото време на повърхността имаме лек пилинг, избистряне и изравняване на тена. Тъмните кръгове и торбичките под очите намаляват. Ускоряваме производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина, за да се съживи уморената, матова или отпусната кожа и да се събуди отново естествената ви красота.

Лице

ИЗГЛАЖДА БРЪЧКИТЕ

Ендосфераната терапия улеснява ремоделирането на епидермиса и лицевите тъкани след появата на бръчки, причинени от начина на живот и фактори на околната среда. Мимическите бръчки често пъти са в резултат на пренапрегнати и контрахирали лицеви мускули. Компресивната микровибрация балансира мускулния тонус и релаксира мускулите около очите и челото. Фините линии се заличават, а в дългосрочен план уплътняването на дермата помага бръчките да станат по-малки и да се превантират бъдещи такива.

ОСВЕЩАВА ТЕНА

Забързаният начин на живот, липсата на сън, тютюнопушенето и замърсяването на околната среда са фактори, които ежедневно допринасят за „посивяване“ на кожата; намалява естествения тургор, тонус и блясък на кожата. Ендосферната терапия увеличава оксигенацията на тъканите, което служи за дълбоко подхранване на кожата отвътре и възстановяване на здравия й вид.

Лице
Лице

РЕЛАКСИРА И ТОНИЗИРА МУСКУЛИТЕ

Един от основните проблеми на стареещата кожа е загубата на обем във средната третина на лицето. Освен от разграждане на автоложната мазнина, това се дължи и на атрофия на мускулите и намаляване плътността на костите. Докато хиперактивността на мускули около очите водят до бръчки, то хипоактивността на други мускули водят до липсата на скули, назолабиална и марионетна бръчка. С Ендосфера тонизирме тези мукули и постигаме естествен лифтинг ефект и антиейдж превенция на всички нива в кожата.

ОФОРМЯ УСТНИТЕ

Ендосфера доказано забавя активната промяната на мускулите и тъканите на лицето. Стимулира производството на естествена хиалуронова киселина и забавя разграждането на филърите. Структурата на устните (и бузите) запазва своята форма и дефиниция, което Ви гарантира една печеливша усмивка.

Лице
Лице